Terrastegels

De basis van je ontwerp

Bij het plannen van een buitenruimte die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is het type terrastegel belangrijk. Ze zijn veel meer dan alleen een praktische ondergrond; ze dragen bij aan de algehele sfeer en stijl van je tuin of patio. Natuursteentegels, betontegels of keramische tegels; elke keuze brengt zijn eigen voordelen en esthetiek met zich mee. Door een verscheidenheid aan maten, kleuren en texturen, heb je de vrijheid om een buitenruimte te creëren die perfect aansluit bij jouw stijl.

Terrastegels en binnentegels: een naadloze overgang

Een van de meest stijlvolle trends in modern wonen is het creëren van een vloeiende overgang tussen binnen- en buitenruimtes. Door dezelfde terrastegels als binnentegels te gebruiken, kan je deze verbinding realiseren, waardoor je leefruimte optisch groter en meer geïntegreerd aanvoelt. Deze aanpak biedt niet alleen een esthetische continuïteit maar versterkt ook het gevoel van eenheid tussen je huis en tuin.

Type tegels

Keramische tegels

Keramische tegels zijn niet alleen prachtig, maar ook uiterst praktisch voor buiten. Ze zijn bestand tegen vorst, kleurvast en onderhoudsvriendelijk, wat ze ideaal maakt voor jouw terras. Met een enorme variëteit in patronen en afmetingen kun je een persoonlijke touch geven aan je buitenruimte.

Natuursteentegels

Natuursteen biedt een unieke, tijdloze uitstraling die met geen enkel ander materiaal te vergelijken is. Elke tegel is uniek, wat je terras een exclusief en natuurlijk karakter geeft. Natuursteentegels zijn duurzaam, weerbestendig en verkrijgbaar in diverse soorten zoals graniet, leisteen en kalksteen.

Betontegels

Betontegels bieden een solide, veelzijdige oplossing voor je terras. Ze zijn uiterst duurzaam, makkelijk in onderhoud en beschikbaar in een breed scala aan kleuren en texturen. Perfect voor wie zoekt naar een praktische, maar stijlvolle terrasvloer.

Bezoek onze showroom

Wil je de verschillende terrastegels in het echt zien en voelen? Kom dan langs in onze buitenshowroom. Hier kun je de materialen direct vergelijken en krijg je persoonlijk advies van onze experts om de perfecte keuze voor jouw project te maken.

Jouw showroombezoek

Ben je gereed om jouw project te concretiseren? Aarzel niet en boek nu jouw showroombezoek. Laat ons jouw visie verrijken en ontdek de impact van de juiste tegel in onze binnenshowroom.

  Onze andere
  bouwmaterialen

  Vragen of
  opmerkingen?

  De toonzaal te Laakdal, Met aanpalend toonpark is geopend op:

  Ma - vrij van 6.30 - 18.00
  Zaterdag van 8.00 - 12.00 namiddag gesloten
  Zondagen en feestdagen gesloten