Badkamertegels

Sfeer en stijl

De nieuwe look van jouw badkamer start bij het kiezen van de juiste tegels. Ze bepalen mee de sfeer en stijl van de ruimte. Droom je van een rustgevende spa-achtige badkamer of toch liever strak en modern? Kies zeker de passende tegel. Met een breed scala aan opties, van kleine mozaïektegels die subtiele accenten bieden tot grote XXL-tegels die een statement maken, is er altijd een tegel die past bij jouw smaak en de stijl van de ruimte.

Een wereld van formaten

Het formaat van de tegel die je kiest, bepaalt hoe jouw badkamer uiteindelijk aanvoelt. Kleine tegels, zoals mozaïeken of patroontegels, voegen een verfijnde touch toe en zijn perfect voor het creëren van gedetailleerde accenten of een vintage look. Ze zijn ideaal voor douchewanden of als decoratieve strook langs je badkamermuur.

Aan de andere kant van het spectrum vind je XXL-tegels, die met hun grootse formaat een gevoel van ruimte en luxe uitstralen. Grote tegels verminderen de hoeveelheid voeglijnen, wat resulteert in een strakkere uitstraling en het makkelijker schoonhouden van je badkamer.

Tegels voor iedereen

Ons uitgebreide assortiment badkamertegels omvat opties voor elk budget, zonder in te boeten aan stijl of kwaliteit. We zorgen ervoor dat je vindt wat je zoekt.

Ben je op zoek naar een landelijke, warme sfeer of neig je meer naar een strak en modern design?

Onze collectie omvat zowel traditionele als hedendaagse tegels.

Laat je inspireren – bezoek onze showroom

Wil je de verschillende stijlen, kleuren en formaten in het echt ervaren? Kom dan langs in onze binnenshowroom. Hier kun je zelf de kwaliteit en schoonheid van onze tegels ontdekken en met eigen ogen zien hoe ze jouw keuken kunnen verrijken. Druk op de knop hieronder om een afspraak te maken en laat je persoonlijk adviseren door onze experts.

Jouw showroombezoek

Ben je gereed om jouw project te concretiseren? Aarzel niet en boek nu jouw showroombezoek. Laat ons jouw visie verrijken en ontdek de impact van de juiste tegel in onze binnenshowroom.

  Onze andere
  bouwmaterialen

  Vragen of
  opmerkingen?

  De toonzaal te Laakdal, Met aanpalend toonpark is geopend op:

  Ma - vrij van 6.30 - 18.00
  Zaterdag van 8.00 - 12.00 namiddag gesloten
  Zondagen en feestdagen gesloten