Vandersanden

Vandersanden creëert kwaliteitsvolle gevelstenen, bakstenen en zinvolle toepassingen voor bakstenen en gevelstenen, natuurlijke materialen, voor een architectuur die uitdrukking geeft, aan levenslang comfort en schoonheid, opdat mensen kunnen leven, werken en ontspannen, op hun eigen persoonlijke manier.

Kernwaarden

Klantgerichtheid:
Vandersanden speelt in op de noden, wensen en eisen van de klant, en dit in een continu veranderde (commerciële en maatschappelijke) omgeving. Hiertoe worden belangrijke inspanningen geleverd op het vlak van productinnovatie voor nieuwe bakstenen en gevelstenen.

 

Kwaliteit:
Vandersanden produceert kwalitatief hoogwaardige bakstenen door het continu onderhouden en verbeteren van het productieapparaat.

Vandersanden creŽert kwaliteitsvolle gevelstenen, bakstenen en zinvolle toepassingen voor bakstenen en gevelstenen.

Innovatie:
Vandersanden heeft als organisatie de competentie om innovatief te reageren op de veranderende klantenwensen via creativiteit en innovatiekracht, ofwel menselijk talent. Creativiteit vraagt een kritische en open instelling ten opzichte van onze bakstenen en gevelstenen, de toepassingen en al onze bedrijfsprocessen.

 

Integriteit:
Vandersanden doet zaken op een eerlijke en rechtvaardige manier binnen het kader van de normaal zakelijke geplogenheden. Bij het produceren wordt zorgzaam omgegaan met de natuurlijke rijkdommen. Mens en omgeving worden gerespecteerd bij de productie van onze gevelstenen en bakstenen. Bezoek snel www.vandersanden.be voor meer informatie over het Vandersanden gamma.