Cellenbeton

Cellenbeton of Ytong blokken zijn een gezond alternatief voor de plaatsing van binnenmuren en op sommige plaatsen gewoon niet te missen. Ytong heeft de naam goed te scoren als het gaat om akoestische en thermische isolatie. Ook hier en meerbepaald bij de keuze van uw binnenmuren helpt Bouwmaterialen Stijnen u bij het maken van de juiste technische keuzes. Ytong is een samenstelling van water, zand en lucht, zodat het hierdoor zowel de eigenschappen van een steenachtig materiaal verkrijgt (duurzaam, hard, onvervormbaar, onrotbaat, onontvlambaar en drukvast) als die van een isolatiemateriaal (gesloten cellen met lucht gevuld geeft de beste isolatie).

Ytong houdt rekening met het milieu en vergt weinig energie zodat het aan alle eisen van onze huidige maatschappij beantwoordt. Door zijn hoge isolerende eigenschappen en zijn positieve ecologische balans is Ytong een traditioneel bouwmateriaal van gisteren, vandaag en morgen. Voor meer informatie over dit toonaangevende materiaal kan u steeds terecht op de website www.xella.be.
Cellenbeton of Ytong blokken zijn een gezond alternatief voor de plaatsing van binnenmuren en op sommige plaatsen gewoon niet te missen.